Led svetleće reklame

Izrada LED svetlećih reklama je takođe jedna od usluga koju pružamo svim zainteresovanim klijentima. Specijalizovani smo za izradu LED displeja za poslovne objekte, benzinske pumpe, restorane i druge organizacije. Do sada smo izradili mnoštvo raznovrsnih LED svetlećih reklama za klijente iz različitih delatnosti.

Naše LED svetleće reklame mogu biti različitih dimenzija i oblika sa rasličitim načinima postavljanja. LED osvetljenje koje koristimo pri izradi svetlećih reklama je vrhunskog kvaliteta, a okviri reklama se rade od metala ili plastike. Kao front paneli za LED svetleće reklame, zbog svoje izdržljivosti i otpornosti na spoljne uticaje, najčešće se koristi pleksiglas.

Cena LED svetlećih reklama

Većina vlasnika firmi se u početku plaši troškova povezanih sa LED svetlećim reklamama, mada je taj strah u većini slučajeva neosnovan. Veća proizvodnja, pad cena repromaterijala i njihova raznovrsnost, obezbeđuju da za relativno skroman budžet možete dobiti veoma dobru i korisnu LED svetleću reklamu.

Pored same cene izrade LED svetlećih reklama, moramo pomenuti i skoro nikakve ili u najgoorem slučaju veoma male troškove održavanja u odnosu na klasične reklame ili bilborde.

Dodatni benefit je i mogućnost programiranja i reprogramiranja LED svetlećih reklama, pa uz veoma male troškove, od svetleće reklame koja je promovisala jedan proizvod ili uslugu, na istom mestu može biti drugačija reklama i to veoma brzo.
 
Poznate po jednostavnosti upotrebe, praktičnosti i trajnosti, LED svetleće reklame obezbeđuju povraćaj investicije uz dodatni profit, jer je svetleća reklama mnogo vidljivija od običen reklame, posebno u večernjim časovima i noću.

Izrada LED svetlećih reklama - Izrada svetlećih slova - Izrada LED logoa

  • Izrada LED svetlećih reklama
    Izrada LED svetlećih reklama
  • Izrada LED svetlećih reklama
    Izrada LED svetlećih reklama
  • Izrada LED svetlećih reklama
    Izrada LED svetlećih reklama