Brendiranje vozila - Štampa auto-folija

Brendiranje vozila je odličan i isplativ način da svakog dana stvarate ogroman uticaj na hiljade vaših potencijalnih klijenata. Iz tog razloga, kada dizajniramo grafiku za vozila, ne želimo samo da poboljšamo izgled automobila, kombija ili kamiona. Težimo da to brendirano vozilo možete koristiti kao medijski kanal koji može poslati jasnu poruku određenoj ciljnoj publici.

Dizajn i postavljanje autografike

Nakon razgovora s klijentom o ciljevima i brendu uopšte, počinjemo da razvijamo koncepte mogućeg načina brendiranja vozila. Naši timovi za dizajn, štampu i montažu rade zajedno kako bi osigurali da svi procesi brendiranja vozila teku glatko, bez obzira da li je projekat jedan brendirani automobil ili veliki vozni park kompanije.

Brendiranje vozila se može raditi kao kompletno oblaganje vozila auto folijom, oblaganje polovine ili kao brendiranje vozila na samo jednom delu (vrata, zadnje staklo, poklopac motora). Tip brendiranja vozila koji odaberete zavisi od marketinške strategije vaše kompanije, budžeta i vrste potencijalnih klijenata koje želite da privučete, i naravno vrste vozila.

Možemo vam pomoći sa skoro svim stvarima: od dizajniranja folije za kombije do izrade naepnica za vozila.

Brendiranje celog vozila

Auto folija, u ovom načinu brendiranja vozila, u potpunosti pokriva .Auto folija je proizvedena tako da se savija i oblikuje prema krivinama i konturama vozila i ima izuzetno jak lepak koji ne dozvoljava da se folija odlepi, čak ni pri veoma lošim spoljnim uticajima.

Auto folija za brendiranje vozila se proizvodi u širokom rasponu boja, ali se može i digitalno štampati. Nakon što je štampamo digitalno, laminira se kako bi se zaštitila od grebanja i gubitka boje zbog vremenskih i drugih uticaja. Prethodna boja vozila je potpuno zaštićena, a autofolija se može ukloniti bez oštećenja boje.

Brendiranje polovine vozila / nalepnice za deo vozila

Brendiranje polovine vozila se razlikuje od brendiranja celog vozila, kako i samo ime kaže, po tome što autofolija pokriva samo polovinu vozila. Dizajneri koriste boju vozila kako bi se uklopila zamišljeni dizajn za brendiranje vozila. Brendiranje polovine vozila je dobro rešenje ako je budžet ograničen, ali je marketinški uticaj i dalje veoma jak i može ponekad biti bolji nego sa brendiranjem celog vozila.

Brendiranje vozila - Štampa auto-folija - Nalepnice za vozila

 • Brendiranje vozila - autografika
  Brendiranje vozila - autografika
 • Brendiranje vozila - autografika
  Brendiranje vozila - autografika
 • Brendiranje vozila - autografika
  Brendiranje vozila - autografika
 • Brendiranje vozila - autografika
  Brendiranje vozila - autografika