Reklame od stirodura

Reklame od stirodura su lagane i mogu se koristiti za reklamiranje na događajima, kao reklame na i u objektima za prodaju, na štandovima sjmova, u hodnicima, salama, kancelarijama i sl..

Reklame od stirodura se mogu raditi kao znakovi  i daju vam najbolje najbolje karakteristike - oštar, profesionalan izgled u kombinaciji sa super-laganim dizajnom.

Štampa reklama od stirodura je takođe moguća, a boje su otporne na izbljeđivanje što znači da će trajati godinama, bez obzira da li ih koristite napolju ili unutra. Reklame od stirodura su takođe odličan način da kupci saznaju više o sezonskim akcijama ili istaknutim proizvodima u vašoj radnji.

Montaža i korišćenje reklama od stirodura

Reklame od stirodura se mogu montirati na zid brojnim načinima učvršćivanja. Reklame od stirodura se, zbog male težine, mogu postaviti kao viseće, a mogu se lepiti na zid ili učvršćivati tiplovanjem.

Reklame od stirodura se mogu koristiti i kao stalci na štandovima ili kao držači reklamnog materijala čime dobijaju dvostruku ulogu.

Reklame od stirodura se mogu pretvoriti i u stočiće za posluženje na konferencijama ili sastancima, istovremeno prenoseći marktinšku poruku.

Dimenzije reklama od stirodura

Dimenzije reklama od stirodura se mogu birati tako da se dobro uklapaju sa izgledom i dimenzijama prostora ili površine za koju su namenjene. Jednostavnost transporta i premeštanja, reklamama od stirodura daje posebno mesto kada su u pitanju marketinške kampanje na različitim mestima u nekomperiodu vremena.

Štampa na stiroduru

Čak i kod većih dimenzija reklama od stirodura, treba koristiti ograničenu količinu teksta da bi se povećala čitljivost, a kod grafike je bitno da priprema za štampu bude visoke rezolucije, kako bi se izbegla pikselizacija.

Reklame od stirodura - Reklame od stiropora - Slova i logoi od stirodura

  • Reklame od stirodura i stiropora
    Reklame od stirodura i stiropora