Štampa fototapeta po meri

Štampa foto tapeta za životni i radni prostor, kao način za ulepšavanje ili stilizaciju, u poslednje vreme je veoma tražena usluga. Fototapete upotpunjavaju prijatan osećaj boravka u nekoj prostoriji, unose radost u dečije sobe, šalju poruku partnerima i saradnicima u poslovnim prostorijama. Širok spektar mogućnosti štampe fototapeta može stvoriti osećaj udobnosti i spokoja ili može izazvati pozitivna razmišljanja o kupovini ili korišćenju usluga. Naš iskusni tim za dizajn i štampu foto tapeta  vam može pomoći da ukrasite svoj novi prostor ili ga obnovite korišćenjem personalizovanih fototapeta u raznim dezenima.

Dizajn fototapeta

Možete izabrati neke od ponuđenih dizajna fototapeta za vaš prostor iz naše galerije ispod! Novi dizajni fototapeta se povremeno dodaju postojećim slikama iz galerije, ali možete i jednostavno odabrati dizajn i naručiti štampu fototapete prema fotografiji koju imateili ste pronašli na internetu. Fototapete se štampaju i dostavljaju širom Srbije, a postavljanje je lako na već pripremljene površine.

Naš kreativni dizajnerski tim može,  u skladu sa najnovijim trendovima i vašim željama, pripremiti dizajn fototapeta na osnovu više vaših fotografija. Možete pretragom na internetu dobiti neke inspirativne ideje za izradu fototapeta, a možete i sami osmisliti ideje za dekorisanje vašeg doma i kancelarije postavljanjem fototapeta.

Naše štampane foto tapete po meri mogu biti napravljene u bilo kojoj veličini, da popune bilo koji zid, u bilo kojoj boji i dizajnu.

Dimenzije i kvalitet fototapeta

Obezbeđujemo štampane fototapete u odgovarajućim veličinama koje su spremne za montažu.
Sve naše fototapete se štampaju pomoću mašina i boja visokih kvaliteta, visokih su rezolucija i otporne na ogrebotine i izbleđivanje boja.

Za više informacija o štampi fototapeta, kontaktirajte nas pomoću podataka na kontakt stranici.

Štampa fototapeta po meri - Štampa  i postavljanje fototapeta